14a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor

C.N. Sabadell  30  –  C.N. Sant Feliu 2

Parcials (6-0, 7-0, 8-0, 9-2)  

En aquesta fase de la lliga i pel capritx del sorteig, tenim al calendari un autèntic Tourmalet, ens hem d’enfrontar als tres primers classificats, equips inassolibles per a nosaltres.

El divendres ens va tocar visitar la piscina del Sabadell en jornada avançada de lliga pels seus compromisos internacionals, un equip que fa història trencant tots els records i barreres que es posen al seu abast.

Nosaltres per disputar aquest partit coneixen les dificultats de l’encontre i la desigualtat de les plantilles i objectius, ho afrontàvem amb molta il·lusió, una experiència única d’enfrontar-te a un dels millors equips del món, d’aprendre, gaudir i participar del joc amb aquestes excel·lents jugadores.

Per entendre-ho millor és similar a quan es fa el sorteig de la Copa del Rey en futbol i els equips petits estan desitjant que toqui un dels grans per visitar els seus camps i poder participar del joc amb ells, tot i conèixer que és una lluita desigual.

El resultat del partit no té gens d’importància, ningú és capaç de guanyar a aquest equip, i els seus enfrontaments amb els equips de la part baixa de la classificació sempre es resolen per golejades.

Durant el partit vam lluitar amb totes les nostres forces, vam ser valentes, no vam especular amb la pilota i ens vam enfrontar de cara al totpoderós Sabadell, potser un suïcidi donat la diferència dels equips, potser hauríem d’haver aguantat més la pilota i deixar passar el temps i no entrar en el joc de tu a tu, possiblement no haguéssim encaixat tants gols.

Però, al final de l’encontre quan veus les cares de les jugadores, que ho han donat tot, s’han buidat i sobretot han sigut valentes, no hi havia tristesa, sinó la convicció que malgrat la derrota sortíem més fortes com a equip.

Encara ens queda un partit més amb rivals d’aquest  nivell, i després torna la nostra lliga, amb tres partits importantíssims pel nostre futur en aquesta divisió.

Molts ànims noies, aprofitem aquesta partits per millorar i ser més fortes mental i físicament, hem de continuar per aquest camí de treball per arribar al nostre màxim.

#somhiSantFe #totes juntes
C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Alba Olivé, Mireia Bargalló, Laia García, Nadia Fernández, Laura Roca, Raquel Maldonado, Marta manchego, Alba Fernández (1), Milly Wordley, Núria Sento, Mar Navarro (1), Mila López.