7a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, 2a B

C.N. Sant Feliu B 21 – C.W. Garraf 3

Parcials (5-1, 5-0, 4-2, 7-0)

Dissabte ens visitava el Garraf, que venia de fer uns resultats prou bons contra rivals als que nosaltres ja ens havíem enfrontat, com el Reus o Badia. No ens valia entrar relaxats, i en aquest sentit vam fer la xerrada i l’escalfament prepartit.

Els primers minuts, vam poder fer gol en 5 ocasions, de gairebé totes les maneres (boia, llançament, 1×1, home de més…), però gairebé sempre generant la ocasió a través del contraatac…, mal finalitzat, això sí, i que desembocava en altres maneres de definir l’atac.

El 2n període, mateixa tònica…, de sortir ràpid, a partir d’una pressió correcta, que no asfixiant… El rival, lluny de quedar-se quiet, platejava coses, molt dinàmics i sense parar quiets ni un instant. Feien entrades rectes, creuades, alguna doble boia, i no paraven de llançar a la mínima oportunitat. Havíem de seguir atents per mantenir la defensa sòlida.

La relaxació, pot semblar que va aparèixer en el 3r quart…, però donem-li mèrit al rival, que un cop més, feia moviments un darrere l’altre buscant el gol, que van trobar amb un parell de pilotes assistides de manera vertical i ben rematades a porteria. En atac, vam fallar massa davant de porteria.

L’últim quart, no vam desconnectar, i vam acabar amb un bon parcial i bones sensacions de rapidesa i velocitat, i segurs en defensa, fent valer el nostre entrenament i condició física. Al final, una clara victòria, contra un rival en clara evolució respecte de la temporada anterior, bravo per ells !

La propera setmana visitem el Montjuïc B, un rival directe buscant l’objectiu d’estar el més amunt possible a final de temporada. Farem tot el possible per estar a l’alçada i competir per la victòria.

#somhiSantFe #totsjunts

 1. CRUZ
 2. REQUENA (2)
 3. LUCENA (1)
 4. NAVARO (2)
 5. LLORET (1)
 6. UCLÉS
 7. ARGENTE (3)
 8. GUARNIDO (2)
 9. LUCENA (4)
 10. BUJÁN (1)
 11. MORENO (3)
 12. COLLADO (2)
 13. FARRÉS

Ferran Plana