COMENTARI 1ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVI

Aquest passat dissabte, a les instal·lacions del CN Prat, els nostres alevins iniciaven la temporada de competicions 2016/2017 amb la primera jornada de lliga Catalana, on les proves a disputar eren els 400 lliures i els 200 estils.Com les ultimes temporades, l’objectiu principal de l’equip es progressar adequadament tant en la tècnica com en les marques personals, mantenir-nos com els últims anys entre els 10 millors clubs de la lliga i continuar gaudint com sempre del nostre esport.
Bona oportunitat, per poder fer una primera valoració de com se esta treballant al dia a dia al club. En general l’equip va fer una competició discreta, donat que encara no estem entrenant massa fort, ni molts metres, en aquesta competició l’equip tècnic, teníem clar que no veuríem grans progressions en quan a marques personals del nostres nedadors/es. Així va ser, amb alguna excepció en les edats mes grans de la categoria, la resta dels nostres alevins no van fer grans progressions de marca, mantenint-se en la línea del final de la temporada passada.
Per altra banda, el primer objectiu era valorar si el treball de tècnica que estem fent aquest inici de temporada, es veia reflexat a l’aigua. En aquest cas el resultat va ser més positiu que en quan a marques, bona actuació del nostres, posant en practica el treball fet durant la setmana.
Encara es molt aviat, just acabem de començar, però l’equip aleví fa molt bona pinta amb un gran número de nedadors/es i esperem anar veient la progressió general de l’equip en les següents competicions.
FORÇA SANTFE
Entrenador: Saül Ferrón