COMENTARI 2ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVI

Desprès d’una primera jornada on l’equip encara no estava al nivell que esperàvem, afrontàvem aquesta segona a les nostres instal·lacions amb molta confiança en el bon treball fet als entrenaments diaris. Els nostres alevins ja situats en 8ª posició de la lliga, esperàvem donar un pas endavant al Complex nedant els 200 esquena, 100 braça i uns molt atractius relleus de 8×50 lliures mixtes.
Des de el inici de la competició, bones sensacions tant a nivell tècnic com a les marques. Ja amb mes temps de preparació, gairebé tots el nostres nedadors progressaven en les seves marques personals i en generals satisfets del nivell tècnic demostrat en dos estils complicats per aquesta categoria on la exigència tècnica es molt alta.
Bona competició on vam començar a veure alguna marca molt interessant, i sobretot i el que mes valorem, on el nostres alevins van millorar com equip la actuació de la primera jornada. La competició va finalitzar amb uns relleus molt emocionants on vam poder competir amb 3 equips de cada sexe, i on tant dins l’aigua com fora o a la grada, van gaudir moltísim de la competitivitat dels nostres i de la resta d’equips.
Com sempre recordar a tots la importància de l’assistència als entrenaments, ja que es fonamental per la formació i la progressió i preparats per la següent jornada amb la il·lusió de sempre.
FORÇA SANFE
Entrenador: Saül Ferrón