6a Jornada Absolut Masculí Lliga Nacional, 1a

CWP Sevilla 9 – CN Sant Feliu 8

Parcials (2-3, 4-0, 1-1, 1-4)

Una de les piscines més complicades de la Lliga de 1a nacional és la del Sevilla, la qual visitàvem dissabte passat.

Sabíem exactament els punts més forts del rival, tant de manera individual per la qualitat del porter i alguns atacants, com de manera col·lectiva, per ser un equip que es fica bé a les línies (confiant molt en el seu porter) i surt molt agressiu a la contra. Ho vam poder neutralitzar al 1r quart.., però no durant tot el partit.

El 1r període, el vam manar nosaltres del tot. De fet, el 2-3, no reflecteix, per res, a diferència en el joc. Portàvem el pes, i ells van aprofitar 2 accions aïllades.

Però, el 2n quart, va canviar 180 graus.. Ells es van tancar moltíssim en defensa, i  ens obligaven a llançaments propers, però des de zones i jugadors que normalment no estem acostumats del tot. Al principi no decidíem bé, però quan vam corregir i ja decidíem correctament, va faltar encert…, ajudat per una excel·lent aportació del porter rival. El parcial va ser duríssim, 4-0, també recolzat en una mala defensa nostra en home de menys.

Després del descans llarg, i de reflexionar sobre tornar als orígens i oblidar-se de la diferència, tornàvem a estar amb bon to i ritme…, però vam cometre 2-3 errors massa greus en absolut i en aquesta lliga, que van tallar d’arrel qualsevol opció de disputar els 3 punts. O això crèiem…

Amb 9-4 només començar el darrer període, vam anar a la èpica…, i vam treure forces d’on no n’hi havien… Sobretot desig, ja que físicament estem bé. Amb aquest desig de tots els jugadors en partit, vam començar a treure contres i a llançar de valent… Vam començar a retallar distàncies, fins el 9-8 a falta de poc més d’un minut. Llavors de defensar una doble exclusió, ens restaven 12 segons, massa poc en piscina de 30 metres per poder muntar cap opció real a la victòria.

Vam desaparèixer el 2n quart, el vam regalar, i ho vam pagar per la resta del partit. De la mateixa manera, ens vam equivocar de manera greu en accions puntuals i determinants, de les que et fan enganxar al partit, o perdre qualsevol possibilitat. Ho hem de remuntar.

Hem de superar la dinàmica del jugar a estones, a ràfegues o batzegades…, digueu-li com vulgueu… hem de ser més regulars i sòlids, perquè podem ! Perquè hem de fer-ho !

 

#somhiSantFe #totsjunts

 

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17683

Ferran Plana