MAURI MARQUÉS, MAURI LLORET i en VÍCTOR FERNÁNDEZdins la Junta directiva de la Federació Catalana de Natació

Es presenta mogut l’inici de Setmana Santa (dijous 22 a diumenge 25 de març) si parlem d’activitat de waterpolo… Haurem d’estar pendents d’un parell de focus on tindrem representats del CN Sant Feliu.

Per una banda, en MAURI MARQUÈS, nascut el 2004, formarà part de la selecció Catalana Infantil que disputarà el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials a Madrid (piscina M86).

Catalunya està enquadrada en el grup A, juntament amb Canàries i Valencia, contra les quals juga el divendres 23. En funció dels resultats que aconsegueixi, el dissabte es jugaran els quarts de final i les semifinals. Pel dia de clausura, el diumenge, queden les finals que disposaran a cada selecció en el seu lloc final.

Catalunya, defensora del títol, té per objectiu revalidar-lo, i per això han fet un llarg procés d’entrenament i preparació.

MAURI, gaudeix de l’experiència, i a donar-ho tot !!

Per altra banda, en MAURI LLORET i en VÍCTOR FERNÁNDEZ, formaran part del combinat BWMF (Be Water My Friend) que viatjarà a Bejec (Sèrbia) per a participar en el prestigiós torneig Internacional Dejan Popov.

Juntament amb jugadors del CN Terrassa, CN Rubí, CN Mataró, CN Barcelona, CN Molins de Rei i CE Mediterrani, formen un equip que ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb: CN Atlètic Barceloneta (Espanya) – PVK Becej (Sèrbia) – Selecció de la República Txeca  – VK Borac (Bòsnia) i SV NRW (Alemanya).

En l’altre grup, també hi ha 6 equips. Jugaran tots contra tots, de divendres a dissabte, i el diumenge jugaran els partits per definir les posicions finals.

Cap dubte que també serà un enriquidora experiència pels nostres joves esportistes, que esperem, que gaudeixin i aprofitin al màxim !

#somhiSantFe #SantFepertotarreu