L’associació BWMF (que aquí a Catalunya, a Lloret de Mar, organitza cada any un dels tornejos més prestigiosos de waterpolo internacional de categories) participarà aquest estiu en 2 tornejos internacionals.

Els jugadors que formaran el seu equip, són una selecció de diferents equips del waterpolo català, i que formen part de la comissió tècnica del BWMF: CN Barcelona, CN Terrassa, CN Mataró, CE Mediterrani, CN Rubí, CN Molins de Rei i CN Sant Feliu.

Els tornejos en qüestió són:

–          Del 3 al 7 de juliol, a Rosolina (Itàlia), el WATERBALL WORLD FESTIVAL, en categoria U13 (nascuts el 2004-2005). Els jugadors que representaran al CN Sant Feliu, són en NICO CÁFARO (2004) i l’ALAN ROJO (2005). A més, el combinat estarà dirigit, de manera conjunta per en PAU BRIAS (CE Mediterrani), i el tècnic del nostre infantil i cadet, l’AGUSTÍN MARTÍNEZ.

–          Del 14 al 16 de juliol a Szombathely (Hongria), el YOUTH WATERPOLO CARNEVAL. En la categoria U13, els que gaudiran de l’experiència seran en MAURI MARQUÈS (2004) i en FERRAN SUADAS (2004). En la categoria U17 (nascuts el 2000-2001), en MARC LUCENA (2001) i en MIQUEL NAVARRO (2001) seran els que formaran part de la selecció BWMF.

La iniciativa és molt interessant, ja que a part de formar-se un equip combinant jugadors de diferents clubs catalans, i a nivell social créixer molt, els permetrà estar amb altres tècnics, i competir a nivell internacional, amb tots els avantatges i experiències que això suposa.

PASSEU-HO BÉ I APROFITEU CADA MOMENT !

#somhiSantFe #totsjunts