COMENTARIO 2ª JORNADA LLIGA CATALANA Pre-Benjamí y 4ª Benjamína

Quarta competició de la temporada de natació per als més petits de la casa. Aquesta vegada a les instal·lacions del Complex de Sant Feliu
Els Prebenjamins han disputat la 2a jornada Lliga catalana amb la qual hem competit amb els clubs: C.N. Molins de Rei, C.N. Sant Just i el C.N. Sant Feliu.
Jornada a la que 2010 hi han nedat en prova individual l’estil de braça i relleus d’esquena, així com el 2009 han realitzat les proves de 50 esquena, 50 papallona i relleus de braça. Els més petits molt contents, ja que han competit amb una bona tècnica tenint en compte que l’estil de braça implica molt control dels moviments i la seva sincronització. Amb el 2009 alguna errada tècnica molt puntual i la sempre temuda papallona que aquesta vegada a estat superada amb molt bona actuació per part de tots. Els relleus, com sempre, competitius amb gran intensitat.

La categoria Benjamina també ha disputat de la 4a jornada de Lliga Benjamina amb la participació dels mateixos clubs. Jornada d’exigència amb la disputa de proves de 100 per l’any petit tant com l’edat gran i la disputa dels relleus de papallona. Gran participació de l’edat gran a la prova de 100 Braça amb unes marques molt interessants per l’alçada de la temporada, així com a la prova del crol. Quant a la prova de relleus,res a dir, com sempre “mega” competitius i entregats tant amb el seu equip com en els dels companys del nostre club, animant i cridant fins a l’arribada del últim participant.
Com a nota negativa, l’absència d’esportistes per malalties que no els en permet participar a la competició.
Molt contens de tots ells per part dels tècnics per la seva actitud i comportament durant la competició.
FORÇA SANFE.