COMENTARI 2ª JORNADA LLIGA CATALANA Benjamí i Prebenjamí

Segona competició  de la temporada de natació per als mes petits de la casa. Aquesta vegada a les instal·lacions del Complex de Sant Feliu

Els Prebenjamins han disputat la 2ª Lliga d’equips amb la qual hem competit amb els clubs : C.N. Martorell, C.N. Cornella  i el C.N. Sant Feliu. Competició no reglada per la federació a la qual l’objectiu es el de tenir una primera experiència de competició sense arbitres i amb proves menys exigents per tal de que comencin a perdre la por a competir.

Molt divertida i dinàmica per els peques con l’anterior, formant equips amb nedadors d’altres clubs detall que hem pogut veure a l’hora de la relació entre ells ja que hem repetit clubs i ells mateixos ja tenien relació i compartien opinions i xarraven entre ells. En quant al referent mes tècnic, hem vist molt bona actitud i millora a nivell tècnic a les dues proves de estils convencionals, crol i braça, i una gran actitud competitiva a la prova dels peus.

La categoria Benjamina també a disputat de la 2ª jornada de Lliga Benjamina amb la participació dels mateixos clubs. Jornada de molts nervis aquesta vegada per haver de realitzar les proves d’esquena i papallona. Tal i con va passar a l’anterior jornada la prova d’esquena tot i que no a estat malament, per als tècnics ens queda la sensació que no acaben de donar tot el que en saben, i sorprenentment a la papallona que es la prova mes exigent per els nedadors joves, ens trobem que l’afronten amb gran actitud i gaire be tots amb molta confiança. En quant a la prova de relleus rea a dir, com sempre “mega” competitius i entregats tant amb el seu equip com han els del companys del nostre club, animant i cridant fins l’arribada del últim participant.  Molt contens de tots ells per part dels tècnics per la seva actitud i comportament durant la competició.

FORÇA SANFE.