Els dies 23, 24 i 25 de març els nedadors del nostre club han participat al 47e Meeting Internacional Swann Oberson , a les instal·lacions Piscine des Vernets  Ginebra-Suiza.

Es la segona presencia de nedadors del C.N. Sant Feliu en aquest Meeting a la qual la nostra representació a estat d’una nedadora Junior i la resta infantils i alevins. Aquesta competició es d’un nivell bastant fort tenint en compte que hi participant nedadors de varies nacionalitats, alguns d’ells , olímpics i participants de varis campionats d’Europa i del mon.

La participació dels nostres nedador@s a estat molt interesant, ja no tant per les marques i algú mes per la seva competitivitat aconseguint posicions de mèrit i fins i tot varies medalles.

Han gaudit molt de la experiència ja que molts d’ells no hi havien participat mai a un torneig d’aquest nivell i fins i tot alguns no havien tingut l’experiència de sortit a un país d’Europa amb el que han tingut doble estrena a un mateix viatge. De fet hem aprofitat als moments de descans per visitar una mica la ciutat desconnectant una mica de la competició que també es important.

Remarcar que alguns han aconseguit igualar las seves marques i alguna millor marca personal, i també destacar el tracte rebut per part dels organitzadors del Meeting, sempre atents i pendents de nosaltres. Moltes gracies.

Per part dels tècnics traíem la part de l’experiència viscuda per tots ells que creiem que serà molt positiva de cara a continuar la temporada i això ens donarà motivació per seguir treballant a tope.  FORÇA SANFE.

Jose Manuel Castillo.