6e TORNEIG INTERNACIONAL UNDER 10 CNB

RESULTATS 1ª FASE

C.N. SANT FELIU  2  – 9  C.N. VERONA           C.N. SANT ANDREU  6  –  2  C.N.SANT FELIU

C.N.MATARO FEM. 10  – 6  C.N. SANT FELIU        ATH-BTA MASC. 8 – 3 C.N. SANT FELIU

  1. N.SANT FELIU 3 – 4  ANETO F.A.N.       C.N SANT FELIU 1  – 13  C.N. CATALUNYA MASC.

                                                                         SEMIFINAL / FINAL

  MARBORE F.A.N.  1  – 11 C.N. SANT FELIU                   C.N. SANT FELIU 9 – 2 C.N. CATALUNYA FEM.

                         

Des de el dijous dia 29 fins el diumenge , s’ha celebrat el Torneig internacional UNDER TEN de la categoria Benjamina  en la seva quarta edició disputat a les instal·lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels nostres esportistes nascuts al 2008-09.

Torneig amb participació d’un total de 28 clubs Catalans, estatals i de altres països com Itàlia , França i Alemanya.

Una primera fase amb un grup de 7 equips i sistema de tots contra tots sent un total de 6 partits i seguidament quarts , semifinals i posicions finals. Una primera fase a la qual el nostre equip a quedat en setena posició passant a jugar a les posicions del 25 al 28, amb la que després dels creuaments hem acabat disputant la posició entre el 25-26  contra l’equip del Catalunya Femei aconseguint la 25a posició final.

Setmana Santa molt profitosa per els nostres petits que han tingut l’oportunitat de poder disputar un total de 8 partits durant els tres dies de competició. Hem de tenir en compte que el nostre equip a participat amb 9 jugadors-es de l’edat gran, 2008, i 5 del 2009. Els nostres esportistes han fet una participació de menys a mes i a manera que passavant els partits el joc anava millorant. Hem vist molt bones actituds i moments del molt bon joc col·lectiu, destacant algunes actuacions individuals de gran nivell per part de varis jugadors. Ressaltar l’experiència de poder disputar partits amb equips d’altres països i viure emocions poc habituals per aquests nens.

Destacar , com sempre, el comportament i el respecte en tot moment i sobre tot ,a la gran afició per part dels PAPIS-MAMIS-GERMANS I FAMILIARS.

Han estat increïbles a tots els partits independentment dels resultats no han parat de animar i recolzar als nostres esportistes, Moltíssimes felicitats i agrair el vostre esforç per que els vostres fills i el nostre esport continuï creixent.

 

Ànims nois i noies, i a seguir treballant. FORÇA SANFE

Jugadors:

  1. IKER MARAVER                                   MARJORIE MORANTE
  2. LUIS ROJO MAX ALEMANY
  3. GERARD MARTI JOEL LUQUE
  4. GERARD CASANOVA MARIA SUÑER
  5. CELIA HIDALGO             ZOE HLAVAJ
  6. MIREIA GONZALEZ ADRIA SAGNES
  7. IVET CANDELERA HUG MARJALIZO

 

Entrenador: Jose Manuel Castillo

Delegat: Montserrat Balanya – Raul Maraver – David Marjalizo

Jose Manuel Castillo