5e TORNEIG INTERNACIONAL UNDER 10 CNB

SELEC. ARAGON  6  – 1  C.N. SANT FELIU           C.N. SANT FELIU  0  –  8  C.W. PRO-RECCO
C.N. CATALUÑA  10  – 0  C.N. SANT FELIU            C.N. SANT FELIU 1  -12 C.N. BARCELONA
C.N. SANT FELIU 2 – 4  C. W. TURIA                     C.N. ATH-BARCELONETA FEM.  3  – 7  C.N.SANT FELIU
C.N. MATARO FEM.  6  – 2  C.N. SANT FELIU       C.N. MONTPELLIER 4 – 6  C.N. SANT FELIU                                          C.N.SANT FELIU  2  – 5  C.N. VALLIRANA                                                                         

Des de el dijous dia 13 fins el diumenge 16 , s’ha celebrat el Torneig internacional UNDER TEN de la categoria Benjamina  en la seva tercera edició disputat a les instal·lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels nostres esportistes nascuts al 2007-08.

Torneig amb participació d’un total de 28 clubs Catalans, estatals i de altres països com Itàlia , França i Alemanya. Quarta participació del nostre club a aquest torneig espectacular
Una primera fase amb un grup de 7 equips i sistema de tots contra tots sent un total de 6 partits i seguidament quarts , semifinals i posicions finals. Una primera fase a la qual el nostre equip a quedat en sisena posició passant a jugar a les posicions del 17 al 24 amb la que després dels creuaments hem acabat disputant la posició entre el 23-24  contra  Vallirana aconseguint la 24a posició final.

Setmana Santa molt profitosa per els nostres petits que han tingut l’oportunitat de poder disputar un total de 9 partits durant els quatre dies de competició. Tot i el cansament els nostres esportistes han fet una participació de menys a mes i a manera que passavant els partits el joc sobre tot en defensa anava millorant. Hem vist molt bones actituds i moments de bon joc col·lectiu, destacant algunes actuacions individuals de nivell per part de varis jugadors lamentant la falta de punteria a l’hora de finalitzar les oportunitats creades. Ressaltar l’experiència de poder disputar partits amb equips d’altres països i viure emocions poc habituals per aquests nens.

 

Destacar , com sempre, el comportament i el respecte en tot moment i sobre tot ,a la gran afició per part dels PAPIS-MAMIS-GERMANS I FAMILIARS.

Han estat increïbles a tots els partits independentment dels resultats no han parat de animar i recolzar als nostres esportistes, Moltíssimes felicitats i agrair el vostre esforç per que els vostres fills i el nostre esport continuï creixent.

Ànims nois i noies, i a seguir treballant. FORÇA SANFE

          

Jugadors

 1. Caballero
 2. Rojo
 3. Dominguez
 4. Martinez
 5. Valencia
 6. Perez
 7. Santaines
 8. Medrano
 9. Jordi
 10. Sistachs
 11. Montserrat
 12. Maraver
 13. Morante

els nostres nens amb l’equip del Montpellier

Entrenador: Jose Manuel Castillo

Delegat: Jose Perez

Jose Manuel Castillo