ELS INICIS DEL CLUB NATACIÓ SANT FELIU

El Club Natació Sant Feliu neix el dia 20 de desembre de 1969 . A les 22 h ,per deixar constància d’això formalment, en una de les sales de l’ajuntament s’acorda formar una societat esportiva, dedicada al foment, practica i desenvolupament de la natació, constituint la junta directiva:

Amés de vuit vocals, entre ells el senyor Jorge Florensa , que després seria , tresorer, entrenador, assessor técnic, vicepresident, al llarg de la trajectòria del club.
El local social es fixa al carrer General Moscardó núm. 1 de Sant Feliu de LLobregat ( Bar Sellares).

Índex

El 17 d’abril de 1970 ,devant la imminent construcció d’una piscina de 12,5×25 m ,per l’ajuntament , la junta directiva del club sol·licita al consistori l’augment d’aquestes mesures a 22,5x50m.

El 20 de novembre de 1970 es sol·licita a la Federació Catalana de Natació , l’ús de la piscina de Sant Jordi durant 3 dies per dues hores cada dia de la setmana per a l’entreno dels nedadors.

El dia 18 de juliol de 1971 el club fa oficialment la seva presentació prèvia inauguració de la piscina el dia 20 de juliol de 1971 , encara que la construcció de la piscina afavoreix la practica de la natació a la nostra ciutat, els nedadors del club , a l’hivern encara entrenant a la piscina de Sant Jordi.

El club participa aquell mateix any en les travessies “Port Salou” i “Llac Banyoles” són les seves primeres competicions d’importáncia. Després del desplaçament, la primera travessia va ser anul·lada per la mala mar.

El dia 21 de novembre de 1971 se celebra el primer partit de waterpolo oficial del CN Sant Feliu davant el CN Badalona, del campionat provincial, l’esmentat dia es va inaugurar la piscina del CN Badalona.

El 25 de febrer de 1972, a les 22 hores es reuneix la junta directiva al seu nou local social, fruit de les bones relacions amb l’Ateneu Santfeliuense, aquest accepta la sol·licitud del club , per disposar allà la seva seu i s’estableix així una fusió de les dues entidades.por la qual cosa el seu nou domicili social serà el carrer Vidal i Ribas núm. 25 (Edifici Ateneu Santfeliuense).

Com a anècdota recalcar que en aquella mateixa temporada hi ha una agenda esportiva d’entrenament que constava de ; dijous 2 hores a la piscina Sant Jordi ,viernes 1 hora a la piscina de Martorell , sabado 2 hores en piscina Sant Jordi.

L’ equip de waterpolo entrenava els dijous 1 hora a la piscina de Sant Jordi.

El 18 -19 de març de 1972 el club participa en els Campionats Absoluts d’Hivern de la Federació Catalana que se celebren a Matarò, participen al Trofeu VI San jorge, organitzat pel CN Mediterraneo.

En la mateixa temporada els partits de la Copa Catalana de waterpolo s’han de jugar a la piscina de Martorell, per no disposar el club de la piscina municipal, per discrepáncies amb el patronat d’esport de l’ajuntament, que decideix no concedir la gestió dels equipaments al club, és una etapa econòmica bastant crítica.

El 9 de juny de 1972, amb la dimissió d’Emilio Villa i sota la presidència de Jose Badet, el club afegeix el nom ateneu al seu propi , passant a ser ” Club Natació Ateneo de Sant Feliu de LLobregat”, passant a ser una secció esportiva de l’Ateneu.

En juliol de 1972 Brillant actuació de la nedadora Agustina Jane en els Campionats d’Espanya de Natació.

El 22 de desembre a la piscina de Terrasa, empaten a 5 gols el Sant Feliu i el Rubi acabant el nostre club en un honorable quart lloc del Campionat de Catalunya de waterpolo.

ENVIAN'S LA TEVA FOTO HISTÒRICA

Com ve sabeu al Club Natació Sant Feliu estem d'aniversari. Han passat 50 anys des de la creació del Club i estem recopilant fotografies històriques per a la celebració d'un acte molt especial que molt aviat anunciarem...

Envia'ns la teva fotografia preferida d'aquest 50 anys d'experiències inoblidables #somCNSF