1. Introducció

Aquest document, que complementa els nostres Termes i condicions, té per objecte definir la Política de privacitat del lloc web de cnsf.cat i informar-lo sobre com cnsf.cat utilitza, processa i protegeix la informació que vostè ens transmet i que recopilem.
Aquest document podrà ser modificat en qualsevol moment per cnsf.cat per a adequar-se a qualsevol canvi regulador, legislatiu, jurisprudencial o tecnològic.
Aquests canvis es publicaran en aquesta pàgina i s’entén que en continuar utilitzant el lloc cnsf.cat vostè accepta la Política de Privacitat modificada. Per tant, li convidem a consultar regularment aquest document per a obtenir l’última actualització.

2. Dades personals recopilades

Una vegada que vostè decideix convertir-se en un usuari d’aquest lloc, la informació és recopilada.

2.1 Informació que vostè ens transmet amb el seu consentiment:

• Nom d’usuari i contrasenya de la pàgina web
• La seva adreça de correu electrònic
• El seu nom
• La seva adreça postal
• El seu gènere
• La seva orientació sexual
• La seva edat
• El seu país
• La seva ciutat
Tingui en compte que part d’aquesta informació és opcional.

2.2 Informació que recopilem:

• La seva adreça IP
• El tipus de dispositiu utilitzat
• El seu sistema operatiu
• El seu navegador web i els seus possibles plugins
• El país d’origen de la seva connexió
• Les pàgines del lloc cnsf.cat que vostè consulta

3. Ús de les seves dades personals

Les dades personals que recollim de vostè són utilitzen generalment per a proporcionar-li contingut rellevant i personalitzat, per a millorar el servei al client, per a poder posar-nos en contacte amb vostè, per a finalitats estadístiques i més específicament per a:
• Permetre-li accedir al seu compte en cas que perdi la seva contrasenya
• Permetre-li rebre regals de la botiga
• Permetre-li emplenar el seu perfil
• Permetre-li accedir a determinades funcions del lloc cnsf.cat
• Ens permet comunicar-nos amb vostè per correu electrònic si aquest ha estat informat

4. Difusió de la seva informació personal

Cap de les seves dades personals és intercanviat, dau, venut, transferit o compartit amb tercers.
No obstant això, podem revelar les seves dades personals a les autoritats competents quan sigui necessari per a investigar, prevenir o combatre activitats il·legals, frau, situacions que impliquin amenaces potencials a la seguretat física de qualsevol persona, infracció de les lleis de propietat intel·lectual, violació dels nostres Termes i Condicions, o a petició de les autoritats competents.

5. Emmagatzematge de les seves dades personals

Les dades recollides en el lloc web de cnsf.cat estan subjectes a mesures tals com l’ús de tecnologia d’encriptació per a assegurar-los i protegir-los contra pèrdua, modificació, divulgació, accés o ús no autoritzat.
Les seves dades personals estan allotjats en els nostres servidors situats en diversos centres de dades que estan subjectes a protecció física i tecnològica com la presència contínua de tècnics i agents de seguretat, videovigilància, alarmes, tallafocs.

L’accés a les seves dades personals està restringit únicament als nostres empleats, que han d’accedir a ells per a poder processar-los. Aquestes persones estan subjectes per contracte a obligacions de confidencialitat.

6. Sobre les notificacions

Les notificacions són missatges que s’envien al seu dispositiu i que s’utilitzen per a accedir al lloc web cnsf.cat a través del seu navegador amb la finalitat d’enviar-li ocasionalment informació relacionada amb el lloc web cnsf.cat
En cas que existeixin tals notificacions, ha de donar-nos el seu consentiment perquè s’habilitin i es mostrin. No obstant això, pot cancel·lar la recepció de notificacions accedint a la configuració del seu navegador. Consulti l’ajuda del seu navegador per a saber com fer-ho.

7. Sobre l’enviament d’e-mails

Com a part de les nostres campanyes per e-mail, podem enviar-li correus electrònics per a comunicar-li informació dirigida als seus interessos, per a mantenir-li informat de promocions, ofertes comercials i notícies sobre els nostres productes o serveis, o productes i serveis de tercers.
En el cas d’ofertes de tercers, les seves dades personals sensibles mai es transmeten.
Aquests correus electrònics sempre s’envien amb el seu consentiment previ, però pot donar-se de baixa en qualsevol moment fent clic en l’enllaç per a donar-se de baixa de cada correu electrònic d’aquest tipus.

8. Controli les seves dades personals

D’acord amb la normativa de la Unió Europea, vostè pot sol·licitar en qualsevol moment que les seves dades personals siguin comunicats, modificats, actualitzats, limitats o eliminats. cnsf.cat es compromet a respondre a qualsevol tipus de sol·licitud en el termini màxim d’un mes a partir de la data de recepció de la seva sol·licitud.
Tingui en compte que, per raons legals o administratives, hem de conservar alguns de les seves dades personals durant un període màxim d’un any. En aquest cas, les seves dades personals seran bloquejats perquè no estiguin disponibles per a cap ús.

Enviï les seves preguntes i sol·licituds sobre la protecció de les seves dades personals enviant un missatge a través de la nostra pàgina de contacte cnsf.cat
A causa de la nostra obligació de confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, podem sol·licitar-li documents que comprovin la seva identitat.
cnsf.cat també té dret a oposar-se a qualsevol sol·licitud abusiva o repetitiva.

ENVIAN'S LA TEVA FOTO HISTÒRICA

Com ve sabeu al Club Natació Sant Feliu estem d'aniversari. Han passat 50 anys des de la creació del Club i estem recopilant fotografies històriques per a la celebració d'un acte molt especial que molt aviat anunciarem...

Envia'ns la teva fotografia preferida d'aquest 50 anys d'experiències inoblidables #somCNSF